Peale Eesti meistrivõistluste esimese ringi lõppu sai käsipalliavalikkus teada, et Kalmer Mustingu näol on tegemist arvestatava gurmaaniga. “Võit Kehra üle maitseb alati hästi,” kiitis Serviti ülemkokk tervisliku toidu blogile handball.ee ja limpsas huuli..Maitse oli veel päev hiljemgi alles. Eks vana maiasmokk ole pidanud aegade jooksul kõnelause gateringi pakutavat kaotusekibedustki mekutama, aga küsimusele, kuidas see maitseb, jätab seekord vastuse võlgu. Kuid ega ta ilmselt kasutatud tualettpaberist palju paremini ei maitse…arvab kodulehe toimetus.Alanud nädala menüüs Mustingu meeste lauale tippklassi hõrgutisi ei kanta. Tuleb leppida argipäevaste mulgikapsastega. “Hea ja tõhus toit seegi,” kiidab Kalmer rõõmsal meelel, “ja mis peaasi – söökla ei asu väga kaugel. Mis see väike sajakilomeetrine sutsakas siis Viljandisse teha pole. Minu vana sõber Lembit alati manitseb, et poiss, ära ilmas mulkide kapsarooga põlga, meil käib sinna kruup ka sisse ja isegi palja leivaga on hea keretäis, aga kui kartult ka veel kõrvale teha, siis toidab suure mehegi ära.”Tõepoolest, hingedekuu kespaiga vaikelu ja harrast magedust maitsestavad Eesti käsipalli karikavõistluste poolfinaalid. Serviti vastane on põline tuttav – Viljandi HC.Mängud toimuvad:K. 20.11. 19:00 ViljandisR. 22.11. 18:00 Põlvas, Mesikäpa Hallis
Jaga postitust